Det blev faktiskt en SELMA!

Hett var det när vi begav oss i bilen till Dals-Rostock.. Kanske inte så smart att hämta en katt mitt på dagen när solen gassar, men säljaren ville att vi skulle komma då, så det gjorde vi.

Efter en varm bilfärd som gick superbra, bara några jag-ligger-för-döden-MJAU, och sedan mycket gos & kurrande, så var vi hemma vid 17-snåret. Hon fick bekantat sig med huset och två misstänksamma kattdamer och lite fräsande, och när mamma & hennes man kom för att grilla somnade hon helt plakat mellan dem i hammocken! Lilla söta pissen! Kan ju tillägga att då var vi fyra jollrande vuxna runt den lilla... 

Här är "kycklingburgarna" vi åt, så gott:
kycklingb

När det blev natten o sovdags låg givetvis lill-Semlan mellan oss och kurrade. En gång i natt var vi uppe och matade (jojo, så är det med småbarn vet ni!) och sov sedan ända till halv 9. Nu när jag suttit vid datorn har det vart varmt om baken, eftersom lillan legat och sovit bakom mig. Nu ligger hon i knät och kurrar!
Gud så fånig man blir av djur- undrar hur man blir när man får "riktiga" barn! **Fniss**
Här gosade hon med Emil efter frukost:

emil selma Så snuffig!!

Nu till lite annat som händer idag, Malin & Marcus  & barnen kommer hit om en stund! Ska bli så kul, det blir nog till att bada i detta underbara väder!  ( Malin kanske steker pannkakor nu för det sa hon att barnen ville ha- och vem vill inte det?! Hihi) Ska bli jättekul att träffas igen, utförligare rapport kommer seenare!

Sola lugnt!!

Kommentarer
Postat av: ÅsaF

Åh så söt hon är lilla Selma!! :-)
Hoppas ni har en mysig dag allihopa!
Kram Åsa

2006-08-06 @ 13:48:35
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: elisabethp

Vilken söt liten katt ni "blivit med" !! Och jag som är så matglad dreglar vilt över kycklingburgarna! Ser jättesmaskiga ut!
kram

2006-08-06 @ 20:36:16
URL: http://www.elisabethp.blogg.se
Postat av: Tinafina

Åh, sicken pluttesnutt ni har hämtat!! Jättesöt! Hoppas att ni hade det riktigt härligt idag med familjen Fors och att pannkakorna smakade gott!
kramis!

2006-08-06 @ 21:57:12
URL: http://tinafina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0