Tävlingar i bloggvärlden!

Karin lottar i sin blogg ut ett underbart fint CC-alfabet till Revolution!
Kika in till henne här, och lämna en kommentar senast den 21/2 för att delta!
sugar-sweet.gif

********************************************************************************************************************************

Sedan  snubblade jag in på en härlig inredningssida, Hem och Lycka, och där lottas det ut två ljuslyktor från HouseDoctor i samarbete med Anskus Kammare

Ta chansen du med!

Nu drar det igång på allvar!!

Japp, i morgon är det arbetsdag och från och med nu ingår det även hämtning & lämning på dagis i vår vardag!
 Måste säga att de verkar supergoa på dagis och att Thea tycker att det är skoj att vara där, tack och lov! De är så duktiga på att ta kort och visa vad barnen gör, jätteroligt att se!

Annars har jag haft en "down"period på sista tiden. Inte så att jag är ledsen på något vis, inte alls.
Snarare trött och oföretagsam! Det är stressande att känna sig oproduktiv tycker jag. Inget scrappat, inget pärlat, men däremot  sydde jag faktiskt lite nya soffkuddar och ett par "knytband" till vardagsrummet för typ 2 veckor sedan. Fick ett så bra tips i Lindzi´s blogg, tyger på Etsy. Så snygga lime/ turkosfärgade tyger av Amy Butler ! Gillar hennes papper skarpt, och ångrar att jag inte slog till på väskorna hon gjorde för nåt år sedan. Det lustiga var  i alla fall att jag och min mor satt i soffan och funderade på färger, och jag tyckte lite turkost, men nog också lime. Turkost för att det är snyggt- men också passar ihop med det turkosa i rummet intill. Mamam föreslog även orange. Dagen efter, när jag surfade runt hejvilt, hittade jag länken med tygshop- precis vad jag sökte! Beställt var det här! Nån syexpert är jag inte heller, symaskinen behöver nog en service- trådspänning och sånt "strular lite", ibland verkar det som om det är resårband man syr fast i tyget... Retligt!
Men men, kontentan av det hela- lite vårigare i TV-rummet har det blivit åtminstone!
Lilla fröken T´s krafter sinar lite tidigare om kvällarna nu sedan dagis kom in i bilden, och vi har fått lite mer tid i lugn & ro. Kanske är det därför man känner sig lite extra overksam- för att man hade hunnit scrappa lite  etc. Jag har tillbringat en hel del tid att bara surfa runt, planlöst. Och har jag saker att verkligen göra har jag vart tvungen att skriva upp dem för att inte glömma =)  Nu är dock min måsten för idag avklarade, och såhär efter 3 timmar bakom skärmen och jag lite trött i ögonen! Babbel babbel babbel.

Före-bild TV-rum:


Och nu är det så här( borde ta bort/byta filtarna med, men de skyddar soffan så bra) :


Så, det om detta!

Nu är det lite "nattamat" och sedan nana kudden.
Sov gott!
 

Söndag kväll

Visst känns det som att det är Torsdag- Söndag- Torsdag-Söndag hela tiden? Det tycker åtminstone jag!!

Helgen gick fort som vanligt! Igår var vi hemma och grejade hela dagen, E med skorstensinstallation till vår nya kamin, jag grejade inne, var med Thea, samt gjorde ett kort till ett par kompisar som hade inflyttningsfest som vi besökte på kvällen. Det var trevligt- men det var en himla massa poliser där ;-) De är poliser, paret, och hade en del arbetskompisar där såklart!

Har jobbat idag, handlat & tankat på vägen hem, fikat med Theas farfar, bläddrat i helgens tidningar, betalat trista räkningar, mailat lite och nu ska jag fixa nåt att äta innan  Beck börjar på TV. Hoppas på att man inte sett den, men det är nog inte så.. 
Skulle vart på scrapträff med de härliga göteborgstjejerna idag, men vi fick ju inte ihop det på jobbet tyvärr. Det går förhoppningsvis fler tåg snart!

I morgon är en dag späckad med måsten och tider att passa kryddat lite skoj, men inte stressa upp sig!  

Har en massa pyssel som ligger och väntar på att jag ska ta tag i det- pärlor, tyg , träfigurer, möbler- you name it! I morgon kommer nog lite nya foton också. Konstigt att man aldrig hinner beta av de gamla bara *hihi*

Hittade lite snyggt på nätet, visst är det läckra smycken?
Designern heter Anne Kiel och har shop på Etsy.
  
Något att få på Alla Hjärtans dag det!

Dessa är också supersnygga:


Bilderna är lånade från Anne Kiels sida på Etsy. Underbara hantverk helt klart!!

Hejsvejs, magen kurrar! 

RSS 2.0