Vilken helg!

En toppenhelg har passerat!

Underbart väder, sol & bad på fredagen, med handling och förbersedelser inför träffen, Orustscrap, på eftermiddag & kväll. Enda missödet här var att jag "inte tänkt på"  att det var min & Emils 4-årsdag just denna kväll, oops! Men vi får fira en annan dag!
Lördagen, då träffades vi som ordnar med träffen, vid 9 i lokalen, och mellan 10-22 scrappades det friskt, 58 st var vi!
Dagen gick som vanligt väldigt fort, och för 4:e året i rad hade vi toppenväder! Mysigt att kunna sitta ute och fika och rensa skallen lite =) Tack alla ni som var med och gjorde dagen så lyckad,-läser nån här så far ni lämna en kommentar!! Och tack Sofia, Emelie, Karin (& S-O som hjälper och fixar!!) för trevliga träffar inför!  Sedan var jag hemma vid 23.30, så det var en lång dag med trötta ben och trött rumpa ;-)!
Några utmaningar hann jag med, detta var till Tingturas kortutmaning- använd turkost, rött och vitt samt något stämpelmotiv:


En LOutmaning som Creativica hade, där man skulle ínspireras av en Gallerixklocka, som hade samma form som "spiralen" i Theas klänning och på pappret. Jag inspirerades alltså av dess form!Mer kommer en annan dag!
*****************************************************************************************************

Igår söndag, åkte vi ut med båten. En sån värme det var, skönt att komma ut på en holme där det fläktar lite. En kompis till Emil var med samt Farbror Robert, och så mötte vi en familj ute på ön. Så härligt så!!

Under parasollet

Massa bus i vattnet


HögerVy från under parasollet

En underbar dag & kväll hade vi! Men när det är 32 grader vid 22-tiden är det lite svårt att sova... Vågar inte klaga för mycket på värmen dock- bäst att njuta och vara nöjd!!

Nu är det dags att ta tag i måndagssysslorna, ha en skön dag!Kommentarer
Postat av: elisabethp

Vilka fina grejer du gjorde på träffen!

Vad mysigt med båt så man kommer ut lite där det fläktar!,men man ska ju inte klaga,på min semester kommer det säkert att regna...

kramkram

2009-06-30 @ 09:19:48
URL: http://elisabethp.blogg.se/
Postat av: Vonna

Håller med dig om scrapen, riktigt lyckad!

När kan man boka sig till nästa år? Så att man är säker på att få komma med.

kram

2009-06-30 @ 15:38:02
URL: http://www.vonnasscrap.blogspot.com
Postat av: ina

Tack för i lördags....

Jättelyckad träff. Allt klaffade denna gången ler.....

Och som vanlig var det många kluriga och utmanande utmaningar som var super kul att delta i.Vill skriva upp mig på nästa års träff redan...kram ina

http://pysselsmyckenochscrappiz.blogspot.com/

2009-07-01 @ 08:48:59
URL: http://morkullan-otterslatt.blogspot.com/
Postat av: Malin T

Tack själv för ännu en lyckad träff. Du var otrolig som orkade med hela dagen o kvällen. Hoppas det går bra för dig o "maggen".

Kram Malin

2009-07-07 @ 21:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0