Scrappat klart äntligen!

I söndags var jag extremt scrapsugen- man blev ju inte mindre sugen efter att ha haft Malin med familj på besök, och vi pratat lite scrap! Tack för besöket och de fina bärbuskarna! Och tack för kortet som brevbäraren kom med idag!! Urfint! =)

På söndagskvällen blev  satt jag vid datorn, men bredbandet hängde sig då Emil fick telefon- och då fick jag äntligen tummen ur och började scrappa!
Hittade en skissScrapinspirations Blogg och det blev denna LO:
image306

Papper: Bazzill Corduroy: Light Burgandy samt en remsa vitt slätt
American Crafts  A lá Carté: Pomegranate
Övrigt: Zigzagband,  Symaskin, Vit floss, knappar Autumn Leaves.

De stora bokstavsstämplarna är  AL´s Clearstamps " Typewriter Hand drawn". Gillar dessa skarpt! Lite lagom stora & slarviga!  De små är "Rummage" till MM`s Magnetstämplar..
Det mesta finns i Collage Scrapbooks Shop

Pga knappar blev scanningen mindre bra, men jag är mer benägen om att ta lite kvällsmat än att scanna om så
håll tillgodo! ;-)
Trevlig onsdagskväll!

Midsommarafton!

Och det regnar så klart...
Har sett väderprognosen och det verkar som att det kan spricka upp under dagen, så det är bara att hoppas!

Emils bror är på besök och snart ska vi åka in till Torp för lite snabbshopping.

Hoppas ni alla har en härlig midsommar, vädret till trots!prästkrage typ

Kram från Maria  =)

Härlig kväll!

Vaknade före tuppen i morse (05,30) och hann i lugn & ro göra mig iordning inför mitt & Mammas "morgonbus". En jobbarkompis fyllde 30 idag, så vi åkte helt sonika och bjöd in oss själva på födelsedagskaffe kl. 8,45. Medhavt var frallor och present. Det blev trevligt och väckt henne fick vi också ;-) *Fniss*  Sedan till jobbet.

Idag såg jag till att "lämna byggnaden" kl. 16, för att nå hemmet kl. 16.30. Skööönt! Solen gassade, och det blev dynor och saft på utsidan tillsammans med en tidning, så underbart! Ozonskiktet verkar ju vara sådär.. - när solen fortfarande bränner  efter 19 kan man ju börja undra?!

Sista stunden har jag suttit vid skrivbordet. Lyckades knåpa ihop en layout om plommonträdet som flyttade med till nya huset, och klarade sig så fint. Skönt att få "gjort nåt", då jag inte vart särskilt aktiv detta år!  Har så mycket roliga saker & papper jag vill använda, så nu får jag ligga i lite den närmasta tiden!
Plommonblom

Dags för lite kvällsmat! God Natt!

Skönt med lördag!!

Det har varit en lång vecka, så lördagen känns välkommen!
Givetvis skulle man vakna vid halv 7 idag av galna skator på utsidan. Försökte somna om, men det gick inget vidare, så vi var upp tidigt och åt frukost framför "Late Show" med Letterman. ( En snabb skymt av Brad Pitt fick man se från Ocean´s 13 =) Hihi  ) 

Har uppdaterat lite i webbutiken och borstat bort två stora nävar ludd från våra katter.

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite, ska iväg på lite "tjej-reunion" kl.11 hos Bettan. En kompis är hemma från Norge med sin 6-månaders son, så vi tänkte passa på att ses ! Två andra Orusttjejer  kommer också, så jag kan tänka mig att det blir mycket kackel & skratt =) 

Här kommer en härlig bild på vårt plommonträd som fick flytta med från det andra huset, och som har blommat så fint:
Plommonblom

Hörs senare!  ♥

Yihoo!!

Äntligen funkar allt som det ska med bredbandet här hemma!!
Tyvärr blev det den trista avgiften på 45 laxar som man inte slipper undan, men nu är åtminstone isoleringen bruten!!

I veckan har det vart jobb, och vilken värme! Helt otroligt, synd att man inte kunnat njuta i solen bara.. Fast det kommer nog fler härliga sommardagara vad det lider! Idag var det lite svalare och jag "var inte tvungen" att köpa en 3 kulor stor gräddglass för att överleva dagen för en gångs skull ;-)  Det blev å andra sidan en stor gottepåse på Ica men det är mycket kvar på den ännu...  Har värsta gottesuget, men får ta ett rejält tag i min kosthållning & motion till hösten, då jag förhoppningsvis har en liten h*n  i barnvagnen som sällskap =)

Idag när jag kom hem sa Emil att de ringt från kameraaffären och sagt att min kamera var klar! - Klar? frågade jag, de skulle bara felsöka, då den slutat fungera för ett tag sedan, ville gärna ha kostnadsförslag innan, då man vet att det kan kosta skjortan, och det kanske hade vart bättre att investera i en ny i så fall.
Tydligen hade det gått på garantin- Toppen eftersom jag haft den i 1,5 år och den är köpt i Bangkok ! Trodde att garantin dessutom bara gällde ett år =)  Man kanske ska hämta ut den innan man ropar hej- men det låter ju bra iallafall!  Har kikat på ny, då min är "semisystem" digital, och inte tar sekvenstagning som en vanlig systemkamera, men jag kan å andra sidan se bilden i displayen när jag trycker av, det gillar jag.   Sorten är en FujiFilm FinePix 9500, som funkar bra i övrigt.

Tänkte uppdatera med lite LO:s från den sista tiden, och EN- för det blev bara en ynka sida- i söndags. Nu tänkte jag scanna in just den i 4 delar för att få med de chalkade ytterkanterna, och den scanningen och stitchingen blev ju helt  kass, men jag orkar inte göra om..
I morbrors famn 
Papper Crate- Brunch Linen & Lantern

besked

Papper: Crate Samatha- Ivy & Snapdragon

Väntan-fulscannad
Papper:  Autumn Leaves French Twist-serie.
Ville att denna skulle bli "neutral" eftersom man inte vet vem som i magen bor,
men det blev sådär. Men jag ska ta fler magbilder att scrappa så det ordnar sig nog! 

Nu ska jag gå ner i köket och fixa lite sen middag, men må gott!

Sommarvärmen har kommit med besked!!

Hej på er därute!
Här står jag i den tropiska hettan på jobbet ( och känner mig ganska ensam- för "folk" passar nog på att sola och njuta- inte direkt shoppingväder!) och tänkte lämna en liten rapport från mitt liv den sista tiden!

Snacka om att man känner sig avskärmad från världen utan uppkoppling till datorn!! Har nu varit utan internet hemma sedan 24/4 ungefär, och vi var ju lovade att det skulle funka 18/5, men icke... Nu fungerar telefonen sedan en vecka tillbaka, men bredbandet återstår, och bör komma igång nästa vecak - Tack & Lov!! Äntligenkan man få bli normal igen ;-)


Vi har nu bott i huset i ca 5 veckor, och har liite bättre ordning än på bilderna nedan =)
Såklart är det mycket kvar att fixa med, som tex hyllor i scraprummet/ kontoret, men jag har inte lyckats bestämma vad det ska bli ännu. Dessutom fick vi ett hörnskrivbord som tar upp en väldigt stor del av rummet.  Har nån förslag påbra förvaring är jag idel öra!  (Har dessutom Collage-lager därinne)

Lite mer ska såklart upp på väggarna, men vi "känner efter" lite till då man inte vill ha allt det gamla kvar, och dessutom inte vill få fula hål i väggarna om det skulle råka hamna på fel plats!

Toaletten nere ska kaklas under sommaren och en braskamin ska installeras, samt den väggen kaklas. Sedan är det mest utvändigt som återstår- furstukvist ska byggas och målning ska kompletteras. Detta blir projekt inför sommaren. Till hösten ska vi ta itu med att jämna till och så gräsmatta, och nästa sommar blir det altan runt huset, så kan man känna av nu hur man vill ha det!

Är SÅ NÖJD med vårt soliga läge!! - Även om jag får sitta på dyna i sprängsten än så länge  =)
Sol hela dagen tills den försvinner sent på kvällen, så underbart!!

Emil håller på att bygga garage & carport, ovanpå detta får vi förvaring- det blir toppen!

******************************************************************************************************************************

Den lilla bebisen som är på G växer för fullt och sparkar & lever rullan i min mage. Vid inventering av min garderob har jag förskräckt konstaterat att inga kjolar eller shorts passar numera så det måste handlas lite nytt!  Fast det är ju ett lyxproblem som kan lösas =)  Nu är det mindre än 3 månader kvar eller exakt 83 dagar tills den är beräknad!  Och bara härlig sommar emellan! Ska bli så spännande! **Längtar**
image299 ( bild lånad från Matton Images)
******************************************************************************************************************************

 Annars är det jobb som vanligt och tiden tenderar ju att bara försvinna i rasande takt! Vi har tagit det ganska lugnt den sista tiden, mest fixat och donat hemma, haft ett par kalas då både jag o Emil fyllt år- och Jisses vad det var skönt att "kunna" bjuda hem folk, utan att man drabbas av cellskräck !

Jag har piggnat till lite efter vintern & våren graviditetskoma, och tillbringar numera inte enbart tiden på soffan ;-)
Ett par sidor har t.o.m blivit scrappade- kors i taket!!  Det har man saknat kan jag lova! Lustigt med den kära hobbyn bara,  den finns alltid i tankarna,  även om man inte orkar/hinner hålla på med det i praktiken. Ni som är bitna vet!!
 

Imorgon söndag kan det finnas chans för en träff med Paperdollstjejerna, ska kolla upp detta lite närmare med Malin H !

Nä nu måste jag ta tag i lite jobb!!
Hoppas ni har en skön lördag! *Kram!*

RSS 2.0