{GÄSP}

Ja tänk om lilla Thea sovit lite "oftare"!!
De sista dagarna har det mest varit vakentid vilket förstås är mysigt, men lite krävande att ha en tidvis väldigt gnällig  bebis på armen hela dagarna...   Man har en tendens att bli lite stressad när man inte får något större gjort fast man går hemma hela dagen, men det är nog dags att släppa lite på sina måsten.
Ja alla ni mammor vet nog =) !

Några underbara leenden kommer då och då också och då smälter alla förstås! Det är en underbar liten tjej så jag vill verkligen inte gnälla ;-) I lördags karvade jag ut plats för detta fotot på en papper från Fancy Pants:
image402

Den turkosa blomman kommer från Morfen, annars är det bara en journalingstämpel och typewriteralfa-stämplar från Autumn Leaves, en brun brad & ett filthjärta från American Crafts och stämpelfärg samt brun penna som använts.  Snabbt får det gå!

Scrappat lite

Här kommer de tre sidor jag lyckats få ihop under de sista veckorna, lite skralt med scraptid..
Det självklara objektet, vårt lilla hjärtegullpå alla tre såklart!

image399

image400

image401

Skoj att  testa 6X12!


Uppsnoffsad liten tjej =)

I går hade jag och Thea en mysig fika med Malin! Tack vännen för lite babbel över kaffe & äppelpaj, och för den roliga stämpeln!=) Skoj att ses igen, det var längesedan.
Och ett stort tack till alla Paperdollstjejer, för de fina presenterna Thea fick från Er ! Underbart söt joggingdress med uggletyg inuti- matchar perfekt till hennes snuttefilt hon har i vagnen- och så ett annat perfekt scrapplagg- cerisa leggings  och en fågelmönstrad tunika! Och matchande strumpor till dessa två set =)  Vad söta ni är! **Kramar om**

I dag har vi haft en liten fotosession lilltösen och jag (först var det plåtning i ugglepyjamasen, har inte blivit av innan, men nu passade jag på, den ska nämligen scrappas med lite käcka papper vi har på lut här hemma. hihi.)
Här ser ni hur presenterna ser ut på:
image396
"Fågeltunikan"

image397

image398

Visst ser hon nöjd ut!! Jättefina grejor, tack så mycket tjejor =)

Nu är det läggdags,  godnatt!

Vem är det bakom scrapbordet?!

Vem är det bakom pysselbordet, egentligen?


Jag scrappar helst när: Så fort det finns tid över, kan vara skönt att få sätta sig en stund och pilla bland grejorna, även om det inte är så länge. Scrappar gärna med andra på träffar etc!

Mitt pysselbord måste innehålla:  Massor av olika papper, min skärapparat, chalk, brads och bokstäver i flera former. Använder min QK / Rev. oftare numera är förr, och det är ju bra!

Något icke-typiskt scrapbook-material jag använt i en LO:  Hmm, vad kan det finnas i de "gamla" albumen?! Måste kika, inte så mycket exotiska saker, hittade mest garn, spets, knappar, biljetter och sånt, men en torkad sjöstjärna fanns det i alla fall =)

Medans jag scrappar så lyssnar/ser jag på: Antingen TV, eller så lyssnar jkag på radion. Oftast är ju datorn igång, så då blir det oftast mer surf än scrap tyvärr..

Det jag vill berätta om är:  Mitt liv och min familj. Händelser och de människor som finns runt omkring. Önskar att jag scrappade lite mer vardag. Ska bli bättre på det för Theas skull!

Färgkombinationer jag gillar: Gillar blått, grönt, turkost och brunt just nu. Tycker det är fräscht med lite vitt, beige eller svart till.

Vad inspirerar mig?  Tidningsartiklar, nätet, andra scrappare. Ofta kan man se nåt man gillar, som kan kicka igång ens egna tankar.


Du ser ofta på mina Lo´s:
QK och knappar just nu.

Men du hittar aldrig..:   Ritad doodling, jag är helt värdelös på det!

Detta är pyssel- jag i ett nötskal:  Ibland kan det gå åt många papper innan man hittar det rätta =) Lite snabba klipp kan det bli ibland...  Kan bli lite trött på min stil ibland, då det lätt blir så att man spårar in på en väg och så blir det ofta ganska likt det man gjort innan. Älskar i vilket fall som helst att få hålla på med papper, foton och alla roliga dekorationer!

Min uppmaning till dig: Ha roligt när du skapar, och bevara även vardagliga bilder, ting och "sayings" i din scrapbook- vardagen är ju trots allt den största delen av våra liv!

Jag utmanar i min tur: Karin, Sofia och de som inte gjort detta innan!

image395


Tajt

med tid har det varit! Eller ja, den är mer utfylld än vanlig i alla fall!

Dagarna blir till veckor, och man hinner inte med nånting just nu känns det som! Nu passar jag på att data lite då lill-tösen har somnat! Kanske kan man "pilla lite" bland papper & foton också?!
Jag har i alla fall mycket bebis-snusar-tid, och tillbringar många timmar ammandes i soffan! Har aldrig sett så här mycket på TV på så kort tid *fniss*
Lilla Thea "fyllde" 5 veckor i morse, så det har blivit både Dr Phil, Rachael Ray, Animal Cops, Forensic Files och lite annat på dagtid, och idag höll jag på att "dö" när jag såg "Bonde söker fru"!
Den ena killen, han med brillorna är ju bara sååå töntig! Talar i falsett, fnissar och har säkerligen knappt sett en tjej innan detta! Blev förvånad av att det var några tjejer som verkade jättenormala järmfört med honom!
Hans första speed-date:  - Jaha......  - Jaa..... .- jajamensan......... - erhmmm............ -jaaaaa........  -mmmm..... - jahaja...    Haha, ja vi fick ett gott skratt iallafall, usch vad elak man kan vara! Oops... 

Annars har det varit fullt upp på dagarna, besökare, några promenader, fikor, BVC, 80-årskalas, en koll på jobbet osv. Igår var mamma här o gjorde tackkort till sitt 50-årsfirande. Klurigt att guida rätt ovana pysslare, att hitta sin stil- men till slut fick vi till några varianter hon gillade!
 
I morgon ska jag och Thea till öronmottagningen och kolla hennes ena öra som apparaten inte gav utslag på under BB-kollen, hoppas VERKLIGEN att allt är OK! På fredag är det BVCdags och kanske besök av svägerskan och kusinen, och sen får vi se vad som händer!

Här är förrästen en av de tre söta kattbebisarna som nyfiket "smakade" lite på Theas hand=)
Visst är de söta ?!

image394

Ha det gott !

Några Lo:s

Här kommer några sidor jag gjort efter utmaningar på Swe & Ett litet ord, men som blivit liggande,  eftersom tiden inte räckt till!
        

Säkert skevt & dant men så går det när scannern är liten =)

Så, nu ska jag vyssja bebi igen!

PIF-dragningen äntligen utförd!

Ber om ursäkt att det dröjt så!!
Det har varit väldigt lite datatid, ja TID över, över huvudtaget på sista veckan!

Men så är det ju med en mysig liten tjej vid sin sida =)

Nu har vi i alla fall dragit "vinnarna" från PIF-inlägget i förra veckan.
8 st kommentarer resulterade i 8 st lappar, och E drog 3 st "vinnare".

Dessa tre blev det!




Så tjejer, var snälla och maila era adresser till mig så kommer det PIFbrev på posten!
Och det är ju såklart roligt om ni i er tur PIF:ar vidare så att fler får glädjas!  

RSS 2.0