Shoppat med mera

Idag har vi shoppat lite saker, bröllopsutstyrsel till mig inför lördagens bröllop, som tur var "mormor" med o passade Thea som var halvt omöjlig! Skor och lite annat blev det till mig, och världens sötaste "läragåskor"till Thea, bedårande från Kavat.

Söta eller hur?
Sedan var det dags för besök hos en arbetskompis lilla kille på 8 veckor, ett snabbt kort gjordes till honom:

 Snarlikt dopkortet för en månad sedan till en annan kille:


Nu ska jag se om jag kan pärla mig ett armband - jojomänsan-jag har öppnat pärllådorna för första gången på ca 1,5 år!- och behöver ett armband som matchar mitt halsband, som jag skla ha på bröllopet.

Dagens kvällsläsning kom i brevlådan idag, senaste Memory Makers, skoj =)


Ha det gott!

Marimekkotävling

Kika in här för att vara med och tävla!
Det är  Tjohalia som har en tävling i samarbete med Design Online.
Superfina skålar från Marimekko står på spel!

Tre vinnare kommer att dras genom lottning den 28:e augusti kl 00.00.



Man kan ju inte låta bli att ta chansen!

Jag vann!!

Satte mig just vid datorn, och hade fått ett superkul mail!
Kika här:

Jag deltog i en tävling om väggord på Vimsa Dekor, om ett underbart fint väggord- och
lyckliga jag vann! Det satte klar guldkant på denna dagen, Tack!


Visst är det fint!
Kika in på Vimsa för att se fler härliga dekorationer!


Sköna söndag

Igår var det jobb & 65-årskalas som gällde, idag har det bara varit sköna söndag.
Förutom att vi plockade sten på det som snart ärdags att så gräsmatta på, en stund på förmiddagen, och några maskiner tvätt samt allmänt plockande här inne, har jag haft det lugnt idag.
Fixade klart en scrapsida som blev väldigt rosaorange:


Och här är en annan som jag velade länge med, men nu får den bli som den är som man säger så!
Lilla fröken T  speglar sig


Vårt söta lilla bus knallar riktigt bra nu! En massa steg mellan sina päron, saker och runt i kring!
Hon är sååå duktig! *Stolt*
Ikväll kommer svärmor, som ska passa Thea imorgon när vi jobbar. Hon har redan fyllt vår kyl med tårta & mat från kalaset igår, så nu ska jga gå ner o ta lite middag. Må gott =)

Me & I

party har det vart här hemma ikväll!
Kul att träffa ett gäng tjejer, vissa som man inte träffar så ofta, och prata och shoppa!
Hade svårt att bestämma mig, men tillslut blev det:
 

Den vänstra är khakigrön-en färg jag själv gillar skarpt med rosa noshörningar, den turkosa har flugsvampar på och blir nog tuff till jeans eller pantalonger med nåt vitt under, kul med nåt annorlunda och inte så sött!

Bättre bilder finns på  Me &  I ´s sida.


Ha en bra torsdagskväll!



Sand mellan Tårna

Ja så heter en härlig blogg jag hittade till när jag surfade runt!


Härlig inredning, och inspiration!
Just nu pågår en tävling, det firas över 10.000 besökare- och man kan vinna blogarinnans egenhändigt gjorda tavla, läckert i trä med stjärnmönster!

 
Visst är den snygg!
Direktlänk till tävlingen hittar du här.
En blogg som genast hamnade i favvismappen!

Så sugen på att komma igång med fixandet igen

Hade en period då jag fick fixat en massa och riktigt kom igång här hemma. Så i sommar har jag liksom inte hunnit greja så mycket. Och till mitt vanliga problem, jag vill så mycket att det bara blir en enda röra i huvudet med ett gäng vilt skilda projekt. Det kan vara gardiner, scrapsidor, hyllor, skåp, tavlor -och nu min stora utmaning- Theas rum.

Jag får nog helt enkelt bara ta tag i det!
Kommer jag bara igång- det vill säga får bestämt mig för vilka möbler jag ska ha, alltså vilken sort, för stuket vet jag ju redan, så är det ju inte så svårt!

I Theas rum ska vi ha en låg Expedit  hylla från Ikea, med korgar. Den är lagom hög och har ju 8 fack att stoppa leksaker och nallar i. Problemet är bara att vår TV i rummet uppe står på den just nu. Egentligen borde jag nog bara lyfta ner den, vi kollar ju inte där varje dag, och då kanske det blir fart på att skaffa en ny?! 

Sedan ska det finnas ett litet bord med två stolar, eventuellt ett klädskåp och kanske en bokhylla. Det sistnämda är inte prio 1. Hennes säng ska in så småningom, den står ju ännu i vårt sovrum, så gästsängen får finnas kvar ett tag till.
Mammas, Theas mormors broderade tavlor- Födelsetavla med Mirandabjörnen, en med änglar och en med nallar ska göra Nalle Puh sällskap- (Hur ska de få plats?) och en supersöt spegel & krok från Sia med prinsess-stuk ska också upp på väggen samt någon tavellist. Tavelramarna är i ek och jag har tänkt att hålla möblerna vita. Tapeten är ju härlig blå med silvriga blommor/ stjärnor. En flickig matta, samt en rullgardin ska inhandlas eftersom solen går upp på denna sida fönstret.

Ska bli skönt att flytta upp lite leksaker och nallar från nedervåningen där de oftast under dagen hamnar utspridda på golvet.  Vilka problem man har eller hur??!



*Thea spanar läget i spegeln, o väntar på att mamma ska fixa klart hennes rum*

Nu ska jag se om vi har kanelbullsingredienser hemma och försöka sno ihop en deg, för snart kommer Kusin Hanna och hälsar på! Kram på er  i regnet!

Tiá går och Thea går litegrann

Ja jisses vad tiden går fort- jag har sagt det förr, jag vet, men jag blev förskräckt när jag såg hur  längesedan det var egentligen som jag uppdaterade bloggen! Tia går liksom! Nu ska jag bättre mig lite igen!
Här har det iallafall varit både fullt ös och ganska lugnt, vi har spenderat semestern hemma, Emil lägger sten runt huset, har byggt farstukvist och lite sånt. Sedan har det blivit en del turer i båten vi köpte i höstas. Så skönt!

Jag har jobbat 2-3 dar/veckan och det har vart skoj, nu är vi väl tillbaka på 1/v eftersom E börjar jobba igen imorgon. 

Thea ja, hon tar ibland 4 steg i rad innan hon sätter sig igen, ibland står hon jättelänge själv. Det tar sig med gå-ingen! 

Igår var vi på kräftskiva, ett rejält gäng var det där, typ 58pers. Jättetrevligt och skoj! Så nu passar jag på att data lite innan jag ska hämta Thea hos mormor =)

Lite sommarscrapp:






Har några till liggande, men de kommer senare.
Ha en skön söndag!

RSS 2.0