Lite layouter

Här är det jobb & annat som tar upp min vardag, inte så mycket stillasittande vid datorn (tyvärr). Var på Orustscrap-träff förra lördagen och scrappade 5 sidor. Här kommer dem:
Nu ska vi på dop till en liten kille, så nu ska jag göra ett dopkort.
Ha en skön söndag!

Hejsvejs!

Snacka om att man är bedrövlig på att uppdatera här inne.. Men det har varit lite dåligt med datatid den sista tiden, bara det nödvändigaste har hunnits med. Dagarna fyller ju lätt sig själva och sällan hinner man det man tänkt, åtminstone
är det så för mig!  Jag har en massa Rensa-i- Röran projekt på gång, men ids inte riktigt ta itu med dem- för jag vet ju att med Thea som hjälpreda blir det bara rörigare, inte tv'ärtom!! Min mamma har dock lovat att komma och passa henne så man kan ta itu med lite oreda här hemma! Det ska vara gjort före nyår ( här har vi tidsramar minsann...), då Thea börjar dagis i slutet av januari och ska skolas in dessförinnan. Och såklart börjar jag jobba ordentligt då igen, så ju bättre det är i ordning här hemma desto mindre stress efter jobbet =)

Jaja... Snart vaknar min förkylda sötnos därute i sin vagn, så jag ska avsluta med några LOs som kommit till den sista tiden. En gemensam nämnare: Thickersbokstäverna i svart råkade visst hamna på alla =) Bra när man försöker göra slut på något!

Nu hördes lite Thearöst på utsidan, så det är dags att kila, vi hörs snart!

RSS 2.0