Bedrövlig på att uppdatera!!

Oj så kass jag varit på att uppdatera här i år...
Ska försöka bättra mig!!
Det har vart lite si & så med sömn & rutiner här hemma på sista tiden. Thea har sovit dåligt på nätterna och bara liiite på dagarna så jag har vart trött ... Hoppas det blir bättre denna vecka!

Förra veckan fick jag scrappat lite iallafall, tog mig tid under två dagar när städning och annat var avklarat, bordet i köket fick agera scrapplats och såg ut därefter!  Jag var så uppe i mitt snabba scrappande att jag glömde delta i utmaningen dit den förra LO:n var till... OOPS! hihi =)
Här kommer de andra iallafall!
image431

image432

image433

image434

image435 

image436

Allt material kommer från
Collage Shop.
Nu ska jag se om jag kan fortsätta lite innan Thea vaknar!

En snabb fråga: Är det bara jag som scannar & sammanfogar mina LO:S?  Jag lyckas inte att få ihop två bilder utan att få den fula skarven med- nån som har nåt tips?
Jag använder Photoshop 7.0. Tacksam för hjälp!!

Ett litet Ord # 1 SAKNAR

Årets första ord!
När jag tänker "saknar" går tankarna direkt till min Morfar som vi miste för snart 4 år sedan. Han fanns alltid där för
oss och var så mysig, det var verkligen en förlust när han gick bort. Saknar honom så mycket!
image430

GOTT NYTT ÅR!!

Så var vi inne på 2008!!
Hoppas att detta blir ett bra år, fyllt med glädje, kärlek, roliga händelser och skaparlust!!
Har ni haft några nyårslöften?

Jag har bestämt mig för att försöka bättra mig på ett par punkter, allt för att göra livet lättare!

* RENSA &SORTERA -  Eftersom vi inte har så himla mycket förvaring ännu, även om ytan finns, och eftersom jag har en hel massa ouppackade lådor "från förr" så har jag tänkt att gå igenom ALLT- slänga, skänka,  packa undan eller ta fram.  Dels för att jag inte vill spara en massa skit, och för att man glömmer bra saker man har också! Jag vill ha ordning på mina saker, och hellre ha få, men bra saker istället för en massa grejor så det blir plottrigt.
 
* PLANERA - Ibland kan man bli så trött på sig själv, jag har en tendens att slarva med planering, tänker att det ordnar sig...  Nääää, nu ska jag börja skriva listor!  Med mjölk i hjärnan numera så behöver man lite hjälp på traven! Lättare att se vad man ska göra, handla och fixa. Listor blir det helt klart!

* MOTIONERA & TA BÄTTRE HAND OM MIN KROPP- OK, jag vet att detta är det ständiga löftet, men samtidigt vet man ju att det tyvärr inte kommer nån ny beachkropp på posten. På nybliven mammakropp finns ju en del att förbättra, i alla fall hos mig. Ett steg är att fika mindre och promenera mera! Det får bli till att gnaga morötter och ta nya Ipodkompisen med ut lite oftare! Har funderat en del på GI-metoden som är så poppis, men man är ju så bekväm... Jag bestämmer därför inget utan ser efter vad jag har lust med längre fram.

* NJUTA - På denna punkt är de viktigaste sakerna- vara med min underbara familj, se hur Thea växer och frodas, och ta mig tid att göra saker som gör mig glad & Lycklig!  Scrappa lite mera, umgås eller bara vara- att känna efter vad som är viktigt och även att leva i nuet och njuta av vardagen!

Detta var lite saker jag funderat på.
Har DU nåt nyårslöfte eller några roliga planer?

Må fortsatt gott denna första januaridag 2008!

image429

Bilden är från i söndags då solen äääntligen var framme och vi tog en promenad hemmakring.
Vårt hus i bakgrunden.RSS 2.0