Tisdagkväll

I dag hade jag en rolig fixardag på jobbet. Humöret på topp och allt varit bra :)  Och solen skiner ju!

Började morgonen med besök hos BM, tänk att det bara är 69 dagar kvar till BF- hur fort har det gått egentligen?!
Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 6 jul 2009
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.

*************************************************************************************************************************************
Kvällen har varit lugn, lagat mat & plockat lite och ska hänga tvätt, så skoj  så!
Har inte hunnit packa upp mina scrapgrejor ännu, men det ska jag göra i morgon, spännande att se vad man fick med sig hem från Eventet egentligen!
Så får jag försöka färdigställa projekten också, måste leta lämpliga foton.

Här kommer en snabb LO från i lördags- Theas första trehjulingstur:


Hon tycker det är så härligt att vara ute och greja, kika och bara knalla runt!

Nu är det läggdags igen,
vi hörs!

Fullproppad med inspiration!

Kom hem för några timmar sedan  med tung packning och en massa inspiration!
Har verkligen haft en både skön & rolig helg fylld med scrappiga projekt, på Scrapeventet i Helsingborg.
Jättenöjd att jag åkte, allt var bra planerat och himla trevligt!

Vad sägs om, kort beskrivet:
*  minialbumkurs med Making Memories 
*  PaperPiecing med
Åsa "Badanka"
*  Med QK etsade vi på glas och gjorde en LO
*  Vi fick skapa en LO även med
Jenny Sandberg, och testa hennes nya fina stämplar
* Jen visade hur vi använde Glimmer Mist på Primas papper  
* På Basic Grey´s kurs gjorde vi en LO med flera olika tekniker  
* Hos Rusty Pickle blev det ett miniaccordion album med bla. juteväv

Mycket skapande av fina kit! Får visa upp allt eftersom jag färdigställer.

På fredagkvällen när jag kom ner gjorde jag två LO:s, lite egovarning och bildupprepning är det, men det var för att jag hittade passande papper på direkten :)



Här är från Jennys kurs:


den var himla rolig att göra, speciellt eftersom jag inte brukar göra så "mycket" på mina lo:s, och Jennys stämplar är ju toppenfina!

Nu ska jag avrunda för i kväll, ögonen är trötta och kroppen likaså =)
Ha det gott!


Dags för uppdatering!!

Ja hu så längesedan det var sedan jag skrev här nu!
Vi hade en härlig påsk, men sedan blev jag dålig och var febrig och förkyld och helt kass under närmare en vecka. Thea blev febrig i slutet av förra veckan, och det blev riktig sjukstuga här hemma. Oj vad många timmar vi tillbringade på soffan, utan att göra något roligt eller nyttigt alls! Det märks fortfarande hemma, en himla röra, som jag ska börja ta tag i imorgon.
Utöver det ska jag packa scrapväskan och packning inför SCRAPEVENTET i Helsingborg som jag åker iväg på imorgon!!  Ska bli jätteroligt att komma iväg på något scrappigt äntligen :)Hoppas på en massa roliga inspirerande kurser. Synd bara att jag inte åker tillsammans med någon, då hade det ju såklart varit ännu roligare! Kommer kännas konstigt att vara utan Thea och Emil hela helgen, men det ska nog gå bra hoppas jag!

Solen  strålar helt underbart på utsidan, att det var -2 grader C imorse kan man inte tro! Det verkar som att det ska fortsätta vara fint hela helgen, så man får väl gå ut & sola mellan kurserna!

Hoppas jag kommer hinna framkalla några bilder idag på Expert så att jag får med några nya ner, har inte blivit att jag framkallat sedan i januari/februari, inte heller fotat så mycket men ändå!

Här kommer några bilder till från ModelLab-trippen jag och Sofia var på, blev lite många med samma kläder med det är
ju inte så lätt att göra nåt åt det nu!
 
Återkommer med ett litet inlägg innan jag beger mig imorgon!
Ha det gott i solen!

Påsk


Så här blev påskpåsarna till dagisfröknarna, gjorda i mörkret framför tv:n, lite spartanskt scrappade :)

Idag, påskafton, har vi varit hemma och gottat oss. Grejat ute och inne och fikat i solen. Toppen när T´s farmor kommer
med goda frallor och härliga bullar! Vårt lilla gottetroll kan mumsa bullar må ni tro! Hon vet precis vad som ofta ingår till "dricka kaffe"...



Thea äter bulle i solen, vad mysigt det var! Tillslut fick jag klippt några björkkvistar och satt fjädrar i (inte plockade från levande hönor stod det på, hoppas det stämmer!)
Nu, duschade o klara ska vi åka till Momo och Annerss på middag, ha en härlig påskafton!

Långfredag - GLAD PÅSK!!

och strålande sol!
Här har vi vart uppe sedan 6 då Thea vaknade och S K R E K  " LL" " LL" "Nej inte nappen- LL,  Fixa LL" , så det var bara för pappan att sticka ner en våning och fixa välling. Sedan åt vi frukost med levande ljus på bordet, en sprakande brasa bredvid och såg solen stiga bakom berget. Det är härligt att se dagen gry- även om man lätt blir lite förmiddagstrött :).

Jag ska jobba idag, och sedan ska jag ta in lite försenat påskris- för det är ju faktiskt fint med lite grönskande ris även nästa vecka. Ikväll är vi bortbjudna till ett par vänner, ska bli riktigt trevligt! I morgon är det middag på Tjörn och på söndag hos "Gamma" med den sidan av släkten, så nog kommer påsk gå lite i familjens tecken!

Hoppas på att hinna med att scrappa och röja samt lite pappersarbete av den trista sorten också under helgen!

Önskar er en GLAD PÅSK!!


Bilden lånad från Gallerix hemsida.

Tisdag

I morse satt jag o Thea uppe på "kontoret"- vid datorn alltså, och Thea roade sig med att rita på både papper & golv, samt att plocka ur grejor ur diverse lådor. Här Var fint för en vecka sedan, men nu är kaoset tillbaka!!
Hon var för gullig i sin huvudbonad, min gamla Skrållandockas kofta- vips- på med den på huvudet så har man en fin mössa!


Jag satt och försökte mig på att lägga in kod i bloggen, men den spökade lite. Jag hittade en sida med bra små tips som jag testade, men just då funkade det inte att spara nåt så det var lönlöst. Ska försöka göra bloggen lite mer personlig! Fast det ville jag ju göra redan innan Thea föddes- så det är väl dags att ta tag i det nu kanske!

I kväll ( mellan tuppluren i soffan och i detta nu) pysslade jag ihop några snabba påskpåsar till Theas dagisfröknar, som de ska få imorgon. En liten hälsning i från oss. Vi är så glada att hon trivs så bra på dagsis!

Nu är det läggdags, tidigt upp i morgon med, ska hinna med ett Mvcbesök innan jobbet och dagislämnandet, så God Natt på er!

Lördag på stan

Jag och Sofia var i stan, för första gången på länge, igår. Strålande vårväder- fast det märkte vi inte så mycket av eftersom vi satt inne hela dagen. Sofia drog nämligen med mig till Model Lab, där vi blev sminkade och fixade i håret, och sedan fotade. Det var faktiskt himla kul!  Väldigt lång väntetid dock, det hela tog oss 5 timmar- mot de förväntade 3-4 timmarna som de sa. Det var mycket folk på plats där igår förstod vi.

När man väl satt där med typ 80 bilder gick det lätt att sålla första rundan, och andra, med det var svårt seedan. Totalt fick 13 bilder följa med mig hem. Här är en av dem:


Det var en kul grej att göra, men jag blev lite förundrad över att de knappt målade en med mascara?! Knäppt eller hur!
Tur att Sofia fixade så att jag fick liite till i alla fall, men det syns tydligt tycker jag att fransarna är så gott som tomma. I don´t like.
**********************************************************************************************************************************'
Tidigare på dagen var vi en sväng på Grandma´s och njöt av allehanda vackra ting, och jag köpte nästan några nya kaffemuggar från underbara GreenGate, men eftersom de två sorterna jag spanat in mig på inte fanns för tillfället stod jag emot frestelsen!
Är inte denna snygg?
 och denna:

Sedan är ju alla fina, de prickiga är supermysiga också, men dessa föll mig mest i smaken!

På kvällningen när vi till slut satte oss i bilen och åkte hemåt, var vi trötta efter en rolig men lång dag! Avslutade med lite kinamat i Tv-soffan, och somnade som vanligt på samma plats..

Nu kommer det främmande, vi hörs senare!




Vimplarna

har inte kommit på plats ännu, men  det blev en lång och en kort, i samma utförande.
Här är den korta:


Dagarna efter jag klippt ut alla mina trianglar, fick jag Leilas nya tidning
(för övrigt helt i min smak!)

hem i brevlådan, med sytips på just vimplar- och där rekommenderade de att man klippte ut ruterformer, och det verkade ju lite smartare! Men men, det får man ta nästa gång! Får väl börja med att hänga upp dessa på Theas rum. Söta blev de i alla fall!  Njut nu i solen idag!

RSS 2.0