Nyårsafton och isande kallt

Vintern är här med besked, det är verkligen vackert ute, men riktigt kallt. Frasande snö som knarrar under fötterna när man går och när solen kommer igenom molnen är det så fint!
I går var vi och hälsade på barnens gammelmormor och mormor, och det blev en promenad med Thea i pulkan. Grannön var ganska snöfattig jämfört med här, men det funkade ändå. Thea satt och sjöng så glatt!
I kväll bär det av på nyårsmiddag till ett par kompisar, och det ska bli mysigt. Det blir lugnt för vår del, men att umgås i goda vänners sällskap är roligt såklart!

Ett nytt år står framför oss, nya dagar och nya utmaningar!
Jag tänker inte ge några nyårslöften, men lite förhoppningar har man ju alltid- och det är ju till största del bara man själv som kan se till att det blir som man vill, eller hur?!

Önskar dig som läser en härlig kväll och ett GOTT NYTT ÅR!!

Och rundar av med en härligt skrattande kille!


Trevlig juldag :)

Hoppas ni liksom jag haft en fin julafton!
Här var vi ett gott gäng igår, tre av barnens kusiner+ faster och man, mormor och morfar A och Farmor och Farfar. Ett härligt julbord och självaste tomten kom på besök. Lågkonjunkturen märktes inte så mycket av, en massa paket låg under granen.  Bland mina klappar fanns Drömhem & Trädgård 2010,  gosig kofta, fina träbokstäver, en digital fotoram och en toppengrej jag länge velat ha: En Bose SoundDock till I-poden- äntligen kan man lyssna på
musik lite lättare, tex i köket.Bild lånad från www.bose.se


Nu är gänget ute och åker pulka i snöstormen, och jag har äntligen fått sätta mig vid datorn efter några dagars datatorka, ska se om jag kan få in lite mer musik i i-poden (den råkade radera allt för ett tag sedan).


 Avslutar med årets julkort!

Njut av härliga juldagar!Hej mitt vinterland

Drivor med snö, strålande sol under dagen, ja riktigt vackert har det varit.

Inget scrappande här hemma, men lite olika sorters julgodis blev det igår och idag. Skoj när man väl kommer igång!
Ikväll är det lite julfest med E´s jobb, och det blir säkerligen jättetrevligt, med barn och allt.Nåja, bara ett litet livstecken ;-). Nu är det dags att fixa till både barn, mig själv och nåt ätbart.
Ha en skön fredagkväll!


3:e advent

I går spontanbjöd vi över ett par vänner på middag och prat, och det blev mittinatten innan man kom i säng. Himlans trevligt!
Vaknade till strålande, vackert och gnistrande väder! Då är det lätt(-are i alla fall) att komma upp!
I dag har vi varit hos min farmor på "Lussefika", som  i själva verket var ett litet julbord med massa gott.  Alla var där utom min bror med familj och en kusin. Riktigt roligt att träffa dem i samlad trupp!

Veckan har varit fullspäckad med diverse göromål, och Ellioten har åkt på sin första förkylning och varit snörvlig och skrovlig i halsen den lille stackaren, så vår sömn har inte vart på topp precis, men i dagarna två har vi inte stigit ur sängen före halv 10 ( att man sedan ändå varit vaken en massa gånger under natten behöver man ju inte låtsas om;-) . Julgardinerna är upphängda i fönstrena vid matplatsen, tv-soffan har fått nya kuddar och gardinen nya band, tomtar och lucior  och hyacinter är framplockade.  En bra början åtminstone! 

I morgon är det dags för avslutande babymassage och jag och Thea ska baka pepparkakor på eftermiddagen. Ska bli mysigt!

Lite julklappar ska fixas, nu är det ju bara elva nätter kvar till jul!

 

En fnissnisse och en gnagnisse under "årets julfotoförsök" i förra veckan :)
Må gott!

Glada killen och några simpla kort

Lillprinsen är så underbart go och glad! I ärtig kostym skrattar han högt och flirtar med den lika glada mamman.


Hmm, ja korttillverkningen avstannade innan den kom igång kan man säga... Jag har ändå valt att göra dem  nästan så simpla jag bara kunde utan att skicka dem som de var,  ändå har jag bara gjort 6 st. Ett gäng återstår alltså! Bäst att sätta fart för nu är det ju dags för julkort väldigt snart..Hoppas på att ha mer att visa snart!
Njut nu av de vackra -men kalla- dagarna!

RSS 2.0