Riskokare- tips
För nån månad sedan var jag på Tupperwareparty hos en gammal arbetskompis.
Jag köpte en snygg turkos "riskokarburk", och måste säga att jag gärna kokar ris numera!
Snabbt och lätt- häll vatten, salt och ris i burken, och efter ca 10 min i micron är det klart! Inget överkok och kladd på spisen, det sköter sig själv så fint.
Bilden lånad från Tupperware.
Det är alltid så roligt att bli nöjd när man testar något nytt!
Är du sugen på att skaffa en egen har jag party här om ett par veckor! ;-)
Nu är det fredag och i kväll blir det fredagsmys av något slag, kanske något gott med lite ris till?!
Ha en skön fredgaskväll!
Kul när man e nöjd! Jag har faktiskt lärt mig att koka ris på "normalt" sätt och DET är jag glad för :). TW är annars riktigt bra grejer!!!
Kram
hmm en sådan var ju inte dum....
pris?
//grannyran....
Den verkar ju inte vara så tokig...tack för tipset!
kram