Flytt-KAOS!

Oj oj oj, ja alla vet ju hur "kul" det är att flytta- dvs. packa & röja, bära grejor, flytta grejor, städa ur det gamla, och försöka få iordning i det nya. Så roligt har vi nämligen haft det i helgen!

Här kommer lite bildbevis:
k?kskaos90171-295kaos3kaos2
tvrumskaosbarnrumskaoskaos1

Vi har kört grejor hela veckan, och igår morse kom Emils mamma samt två kompisar hit. Vi "Tjejer" satte i gång att städa, skura och feja, medan killarna bar ut alla tunga grejor och körde restrerande lass bort till huset. Då är man glad att det bara tar drygt 5 min att köra emellan!  Hela långa dagen höll vi på ( med avbrott för fika och svisa runt de nya ägarna) sedan vid 18tiden smet jag hem och gjorde mig iordning för att åka till Stenungsund på Vårfest med jobbet. Var dock trött så jag stannade bara under den goda italienska buffen, och åkte sedan hem.
Vad mysigt det var att se huset ligga där och lysa upp i vårmörkret!  Svärmor hade hunnit packa upp en hel del av kökskartongerna under min frånvaro, så det var riktigt spännande att se vart allt var! Så får man se om det fick rätt placering eller inte när man bott in sig lite =)

Katterna var liiite avvaktande och skraja i sin nya miljö, tuffast var såklart Belmo (Selma) hon studsade upp på övervåningen och undersökte friskt, medans Sonja inte kollade läget där förrän idag.
Första   natten gick rätt bra- blev väckta ett par ggr och sovit lite oroligt, ena gången av att Selma lekte under sängen ( så lagom kul 03,15..) och sedan när de välte ner nåt, annars har första tiden var helt OK!

Idag vaknade vi 07,15 ( puh..gäsp)  och efter frukost åkte vi bort och tömde huset på resten av sakerna, och städade ur golven och det sista, så sköööönt!! Är  så enormt tacksam för all hjälp vi fått av våra mammor, det har verkligen underlättat!! Nu kan man liksom vara på ett ställe och försöka packa upp eftersom.

Att jag nu sitter i ett ekande tomt hus -bara för att surfa- det är en annan femma!

Vi kommer nämligen inte få telefon installerad ( till det nätta priset av 45.000:-) förrän 18/5..  Vilket innebär att bredbandet är en hel MÅNAD borta... Lite jobbigt, men tiden går ju fort- kanske kan man scrappa istället för att surfa då??! Mail kan man ju alltid kolla på jobbet, så skulle nån vilja mig nåt- använd då maria@collagescrapbooks.se mailen, så missar jag inte ditt mail!

Nu ska jag uppdatera butiken med lite underbara CRATEpapper innan jag åker hem- känns lite knas att säga det ännu!  Hoppas att er helg vart bra! *kram*

Gammalt scrappat

Mitt i flytt & röjning hittade jag några sidor jag inte scannat ännu. Jag har haft ett ruskigt tempo under 2007- ja tänk att jag hunnit hela 4 sidor ;-)  Helt otroligt trögt har det gått med scrappandet!! Hoppas på bättring i mitten av maj, då borde vi ha kommit i ordning lite i nya huset hoppas jag!

Klaras Dop 
Emils systerdotter som döptes i höstas

image291

Här sitter hon lite större, och med frisyr! tillsammans med sin mormor i vårt nya hus april-07!

P?skk?rring

Klaras storasyster Olivia agerade påskkärring påsken 2006. Här saknas det
lite journaling ännu..

Hemligheter

En layout gjord efter skiss från Swescrap (?), från Paperdollsträffen i mars.
Elin viskar hemligheter till mig på nyår, tack Malin för fotot!! : )

Wish 2007

En sida med lite önskningar inför / under 2007!
 
Så nu var det dags att smita in i badrummet för lite tillfixning innan det blir racerfart till jobbet- Mycket att göra!!

Ha en skön onsdag hör´ni !   =)RSS 2.0