Fredag kväll

Så var det fredag igen, grått & trist väder var det på eftermiddagen, jag har haft trist huvudvärk hela dagen, Thea har vart lite hostig och jag tappade lusten att ta tag i nåt. (Har tvättat, städat badrum och allmänt plockat undan bara.) När man kommer upp på vår övervåning och ser allt elände... Där står en massa saker som ännu inte fått en egen plats här hemma, eller som inte ska vara här inne alls!  Det är så tröttsamt!
Emil ska fixa lite till på garagets övervåning så att vi kan flytta ut sakerna dit. Sedan ska jag ta itu med det som ska bli vårt andra TV-rum- skönt så att jag slipper se fotboll & hockey, och istället kanske kan följa nån serie =). Och därefter är det Theas rum som skall bli mysigt! I hennes rum står nu gästsäng och en massa pysselbröte. 

Som tur var kom mamma & hennes man hit på kaffe och liten pratstund, och de hade de goaste bakelser med sig! Små skålar med flera varv av god fyllning och lite topping med blåbär & hallon, mums! (kanske inte gör nåt att vi ännu inte ätit nåt sen lunch, detta var kaloribomber vill jag lova!) Efter detta blev jag lite lättare till mods =)

Sedan har det mest varit att ta det lugnt, och nu när lillan sover och E har en kompis här och kollar på hockey, ja då passar jag på att njuta med ett glas vin framför datorn!
***************************
Vill så himla gärna på Scrapmässan i helgen....
Får se om jag kan komma mig iväg, kanske på söndag då jag antagligen ska till kusinen i stan på kalas ändå?
Nån som ska dit på söndag?

***************************
Må gott!



Och så blev det vinter lagom till Påsk!

Puh vad mycket snö det har kommit...
Måste ju erkänna att jag tycker det är vackert när snön ligger på trädtopparna och visst är det ljust och fint, men är det inte liiite sent?!
Igår kväll var vi på middag hos svärmor och under hemresan var jag riktigt nervös. E körde väldigt försiktigt, men det var läskigt med Thea i bilen och jag har en tendens att se hemska scenarion framför mig. Ska sluta med det genast!! Vi kom hem utan bekymmer tack & lov!

image485
Några snöiga träd på framsidan
image486
Huset i vinterskrud

När jag och Thea promenerade ner till brevlådan i morse tog vi några bilder, kan ju vara kul att ha bevis på att dte faktiskt är snö ibland =).
Lilla Skrutt i soffan:
image487

Nu ska jag göra lite nytta!
Hej svejs!

Glad Påsk!

Så var det påskafton!
Snön ligger lite glest och solen skiner. Huset är nystädat, och snart skall det fixas lunch, åkas till mamma/ mormor och lämna Thea och sedan ska vi på fest hos ett par kompisar ikväll. Ska bli jättekul! Lite nervöst att lämna lillan över natten, men det ska nog gå bra!

Lite LO:s från de senaste dagarna:

image481
Efter skiss på Scrapinspiration om T:s Snutte

image482

Till påsktävling på Scraputmaningen

image483
På brorsan, Holly & Thea

image484 
Och denna jag är grymt onöjd med, det blev fult med det bruna pappret o vita bandet, men det får vara. Har fler kort i samma serie när jag kommer på nåt bättre!

Så, är du kvar hit ner - önskar jag dig
GLAD PÅSK!


Ett litet ord #5 Tecken

Jag tolkade utmaningsordet till stjärn-tecken, och lite om tvillingarna som jag tycker stämmer på mig:
image480

Vårväder ute!

Igår jobbade jag och kom hem sent, men vad roligt det var, och mamma (min) & Thea hade det så bra & mysigt under dagen. Vi skrattade gott åt Theas bus när jag hämtade henne i går eftermiddag.

Idag har jag varit ute med vagnen en sväng och det var så härligt!
Solen sken, fåglarna kvittrade och våren är på väg!
Ska gå ut och ta in lite mossa och sånt för att få till en liten påskdekoration tänkte jag.

Här är scrapsidan, blev ju inte som jag tänkt mig, men lite gladfärger på blev det i alla fall.
image479

Det mesta materialet finns i shopen.

Ha en skön fredag!

Lite scrappat mellan varven

image475
Testat bubbelplast äntligen =)

image476
Till Scrapliftsutmaning på Scrapinspiration
Skoj att läsa om ett par år?
Som om inte det vore nog med bilder på mig själv håller jag just nu på med en LO om "scrapbooking" med ett gammalt fotot från en träff... Ja ja så kan det bli ibland!

image478

Och ett grattiskort till en söt tjej som fyllde 1 i förra veckan.
Så nu kallar scrapbordet! Ska försöka komma i säng ganska snart då jag ska jobba imorgon. Hoppas lillan är liiite mer samarbetsvillig till att sova inatt än vad hon var igår.
Tjingeling!

Ny vecka!

Helgen har som vanligt passerat i rasande fart! I korta drag:
Emils bror har varit här, och i fredags var det myskväll i soffan. I lördags var jag och mamma på lite Vårmarknad på "Grinden", en mysig inredningsaffär, och på kvällen var jag & T själva hemma då grabbarna var iväg på annat. Jag passade så klart på att scrappa en stund.  =) Igår var det promenad i regnet och middag hos svärmor och lite snabb veckohandling. Thea har varit sjuk, men äntligen är hon bättre, bara lite snorig. Sååå Skönt!

image471
Från Theas dop i december.

image472

Efter en skiss på SweScrapbooks blogg.

image473
Thea busar i simglasögon och vi kiknade av skratt! =)
image474

Gosiga kattungar, använt en skiss från Silwerstars blogg

Nu vaknar Thea så jag pyser !
Hej svejs!

6 månader som en familj!

Tänka sig, igår blev Thea 6 månader!
Vad denna tid har gått fort, och vad underbart det är att vara en familj på riktigt!

Tyvärr har hon varit väldigt förkyld sedan i söndags, och hostat, snorat och varit tät i näsan, men vi hoppas att det vänder. Usch hjärtat blöder ju på en när man ser att hon inte mår bra..

Scrappade lite igår, här är två av sidorna:
image469

image470

Nu är det dags för pyjamas och tandborstning ( på mig)!
Godnatt!

Ett Litet ord #4 HAVET

Älskar verkligen havet, som alltid funnits nära mitt hem.
Hade egentligen tänkt skriva om min kärlek till havet, men hittade ingen bra bild , så det fick bli om  att vi i alla fall fick EN dag vid havet sommaren 2007. Första och enda badet & båtturen för min del- men vilken toppendag!!
Visst var det en kass sommar vädermässigt?
Här är LO:n i alla fall:

image467

Och om nån undrar varför dymoremsorna sitter så knepigt beror det på att jag skrev journalingen för långt ner, och skulle möblera om lite- men då fastnade ju pappret såklart så det blev vitt... Typiskt!

Gokväll! 

Scrappträffen i lördags

I Lindome var jättetrevlig!
Fint ordnat av Anne och en massa glada tjejer på plats!
Vi var runt 40 st som träffades från 10, och jag tror att en del stannade till 22?
Jag var tvungen att åka hem tidigare då vi var bortbjudna på kvällen. Det blev en ganska lång dag för mig ändå, jag åkte hemifrån redan 07.17 eftersom jag skulle vägen om mamma o hämta lite grejor.
Skoj var det i alla fall!  Jag hade med Collage-grejor till försäljning och tog just nu en liten paus med uppackning och "transport" upp till kontoret. Puh!

Lite scrappat blev det när jag väl kom igång:
image462
Thea som sover i vagnen. De röda pappret samt det brunrandiga är nytt i butiken från CI. Me like!

image463

Ett favoritfoto från BB, just inkomna på avdelningen efter att Thea kommit. Trött Trio! Bakgrunden är vit cardstock, och det blev ojämnt när jag scannade- som vanligt-så det ser lite konstigt ut..

image465
Denna var till en skissutmaning och jag hade turen och glädjen att vinna fina papper och blommor, samt en journalers notepad! Den grönbladiga pappret köpte jag på "loppis" och behövde det verkligen -fick ju användning för det bums!  *Fniss*

Denna gjordes inte på träffen, men dagen innan till Scrapinspirations skiss nr #24
image466

Passade så bra med småbilder eftersom jag glömt framkalla en av de stora bilderna från detta baktillfälle.

Nu så ska jag fortsätta packa upp!
 

 

RSS 2.0