Torsdag igen

och andra dagen med dagisinskolning var avklarad. Lilla Fröken var lite blyg igår när vi kom dit, för att grina när vi skulle gå hem en timma senare. Det var såå Spännande att kolla in vad de andra barnen gjorde!
Idag sa hon "Dagis!" när vi parkerade där utanför, och gick runt och inspekterade lokalerna lite på egen hand. Dte kommer nog att gå bra, för fröknarna verkar goa också!

Imorgon är det jobb för min del, och Thea ska till mormor en stund för pappan ska på annat.

Här är en LO jag svängde ihop igår, om vår matplats. Emil var måttligt imponerad =)  " Precis som om man inte ser vad det är?!"  Fånigt att göra en sida omdet kanske, emn det är en central plats i vårt hus, en plats man tillbringar en hel del tid på, en plats man ser om Posten kommer på, där man äter, läser tidningen och umgås  osv.


Hej på er!

Thea och pappa, och Keep Calm

har hamnat med på de sista scrappade sidorna (för att bryta mönstret håller jag på med en sushiLO nu =).

Upptäckte när jag kollade datumen till dessa sidor att korten var tagna samma dag, lite lustigt!



Thea kollar in pappas "Takto".



Sedan var det dags för en dusch ;-). Det är ju så roligt att duscha, men framförallt bada, så vi hoppas sätta in ett badkar här hemma snart!
*********************************************************************************************************************************

Och i morgon är det Theas första inskolningsdag på dagis! Redan!! Vi ska dit en timma och kolla läget, så om bara två ynka veckor är jag tillbaks på jobbet på heltid igen. Det ska bli roligt så klart, men lite ångest inför kommande stress har jag allt. Så pass att jag var tvungen att ha lite stressdämpande på väggarna hemma- jag beställde ett snyggt turkost tryck från Petrified in Pink, som kom idag. Nu är det bara att invänta att de vita ramarna kommer in på jobbet igen, de har varit slut ett tag. Tycker de är så läckra! Så här ser trycket ut:
 
(Bilden lånad från Petrified in Pinks shop)

Kanske kan det hjälpa till att hålla mammans nerver lugna när Thea klär av sig det man just tagit på och leker jage på hela nedervåningen just som man redan borde ha åkt hemifrån ?! Hoppas på det ;-)

Trevlig tisdag!

Torsdag kväll

och jag har haft ett par timmar i lugn o ro, framför datorn. E är och spelar hockey-bockey.

I tisdags var Sofia här och scrappade, det var skoj! Hon hade en skiss från Svensk scrapbooking i huvudet som jag scrappade en sida efter. Och den blev nästan korrekt efter skissen, Sofia ;-)



Om Theas busstund med pappa när han kommer från jobbet! Då är det high life ett tag, och de skrattar så det kiknas =)
Hittade ett snabbt tackkort jag gjorde för några veckor sedan, för en underbar kofta Thea fick på 1-årsdagen av några grannar till oss. Några månader sent, men ändå- nu var ju koftan med på bild i kortet också!



Första och hittills enda gången jag använt mitt Blossom till QK, hoppas på mer scrappande snart för jag gillar alfabetet, men man blir ju lätt bekväm och kör sina stickers ;-)

Ja annars har veckan gått snabbt! Jag har packat en massa Collage-ordrar och sprungit på Posten mer än vanligt och sedan har jag shoppat loss på nätet lite själv. Inget scrap dock, men pärlor och annat. Får visa när det dyker upp!

Nu är det dags att knyta sig eftersom det är jobb i morgon. Sov gott!

Lite januari scrapp

Här är några sidor från ett par veckor tillbaka.
Om musiken som går i Ipoden, Thea som kör bägge bena i samma byxben och om hur söt hon var för ett par månader sedan när hon pekade på sig själv och sa sitt namn!





Bakgrundspappret är härligt rött, men det ser inte så ut..



Nu är det dags att göra "Gogo" det vill säga smörgås till Thea, önskar dig en  skön dag regnet till trots!

Veckokoll & Favoriter 2008

I rasande takt går det! Och det bästa är att det faktiskt är mot ljusare tider vi går! Härligt =)

Jag har jobbat 4 dagar sedan jag skrev här sist, varit hos fotografen och tagit kort på Thea, scrappat en dubbelLO, krigat med skrivare/scanner som oftast funkar nu!, packat ordrar för Collage, Nu är det REA och utförsäljning,  varit och är förkyld, Fikat, läst tidningar, handlat etc.
Ja allt det vardagliga såklart!

Är grymt nyfiken på bilderna på Thea! Fotografen finns på Tjörn, och hon tog kort även på mig som liten. Vi ska ha en liggande bild/ kollage i 50*40 med 6 st svartvita Theanunor på, alla med olika ansiktsuttryck. De kollagen jag sett av andras barn som Gunny gjort är verkligen underbara, och jag tror att hon tog lika fina bilder denna gång!

Gått igenom min scrapmapp lite och försökt att sortera efter år, under 2008 blev det 122 st LO:s. Känns ändå som ganska många då det i perioder inte scrappas alls, men å andra sidan är  man ju mer produktiv andra gånger.  
Några dubbla samt ett par 6X12 är medräknade då , och här kommer mina 10 st scrapfavoriter:
(som vanligt ganska usel scanning, sorry!)






















Har valt lite efter vad som dokumenterats, vissa sidor blir ju viktigare än andra av den orsaken, någon annan finns med för att jag gillar den ändå. Röda tråden är först och främst Thea =) Enkla sidor, ofta med bara ett foto- måste bättra mig och ta med fler!, handskriven text och QK/ Thickerstitel.

*********************************************************************************
Nu ska jag fixa kyckling & klyftpotatis, och idag tror jag att jag ska kolla Körslaget för första gången-
risk föreligger att jag får kika själv på övervåningen. Men man kanske ska bära med lite scrapsaker upp??

Ha en riktigt skön lördagskväll!

Scrapkryssning i vår!



Jag missade ju såklart att boka i tid, och vips var det fullt. Nu har Arkivet en tävling i sin blogg, där man kan vinna en biljett- såklart måste jag ta chansen!! Är så sugen på att komma iväg med ett gäng (stort) tjejer och scrappa, shoppa och bara ha roligt! ** Håller tummarna**

Teknikens under? Jag blir GALEN!!!

I en hel evighet, ja äääända sedan förra året har min skrivare strulat, och alla vet ju hur retligt och irriterande det är.
Fastän patronerna bara var några månader gamla och skrivna med ofta men lite (sällan foton, mest "papper" bara),
sa skrivaren ifrån att "Kontrollera den vänstra patronen" etc. Man tog ur, kollade, satte i och ibland funkade det igen- men oftast inte. Vi tänkte köpa en ny skrivare, men det är ju så onödigt om det bara är att byta patronerna igen- de är trots allt ganska mycket billigare än en ny skrivare som jag vill ha.

Idag fick jag de nya patronerna, traskade upp till skrivare och bytte dem- men tro inte att den förbannade plasthögen funkar nu heller!! Nääädå, helt plötsligt är det  för "smala papper".................. I h...e heller- man byter ju inte ut sina vanliga vita mot smalare eller??!  Jag blir bara så trött.... jag kan lova att den förbaskade skrivaren varit på väg ut genom fönstret ganska ofta på sista tiden- och speciellt idag. Ibland ska ALLT bara jäklas med en eller hur?! Känns bara så onödigt att slösa tid & energi på sånt här! 
Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite irritation, hoppas det inte smittar!! ;-)
Hoppas återkomma med nåt roligare nästa gång!


God fortsättning!!

Nu är det dags att skriva lite här igen, det var verkligen ett tag sedan! Glädjande att "ni" kikat in trots att här inte är uppdaterat på flera veckor!
Hoppas alla bloggvänner haft en härlig tid, och lite ledigt, nu under jul & nyår!
Själv har jag haft det fint, en hel del jobb både före och efter jul. Halva julveckan firades hos Theas kusiner i Stockholm, 
nyår firade vi i hemmest lugna vrå. Skönt det med!

Nu är jag nyss inkommen efter en kall, uppfriskande promenad i soligt, men kallt januariväder, och passar på att mellanlanda vid datorn.
 Här kommer några bilder på sötaste lilla tomtetjejen!
(som f.ö är 16 månader idag!)

" Galopp Galopp"

Man kan ha Duplolådor till mycket ;-)

Nu är det dags för lite värmande kaffe! På återseende snart!

RSS 2.0