Sover sött

Ja åtminstone dagtid!
Nattetid är det många vakna stunder ännu, varvat med mat och blöjbyten. Han är så mysig, lillebror. Igår låg han och grimaserade och fyrade av något som såg ut som leende ett par gånger, och det verkar som att han har en liten dimple, ja skrattgrop alltså,  i höger kind! Såg sååå gulligt ut! Såklart hade jag inte kameran redo just då!

Känner mig så scrapsugen, så jag måste se till att ta lite fler kort och få dem framkallade så jag är redo när tid finnes.

Annars löper dagarna på, snabbat som vanligt, mycket fika har det varit sedan vi kom hem i torsdags, men ändå ganska lugnt. Idag har barnens "storkusiner" hälsat på, mycket bus blir det då. Elliot har sovit mest hela tiden. Jag har knappt varit utanför dörren eftersom det vart så trist väder, vi har nära på fått 100 mm regn i veckan...
Ska passa på att lufta mig ute nu och andas lite frisk luft före middagen.
Här kommer en bild från igår på lilleman:


Hej svejs =)

Kommentarer
Postat av: Ita

så juvlig han är !!!!! Jag har hört att det kommit mkt regn uppe hos er.

Kram

2009-07-12 @ 19:16:43
URL: http://itasscrappodatt.blogg.se/
Postat av: malin

åh vad söt han är... lille prinsen :) skulle haft ringt dig ikväll men timmarna försvann, imorgon är det jobb igen - men sedan (om en vecka) så funderar vi på att dra husvagnen åt "ert håll" - ligger Stocken nära er? kram på dig, vi hörs väl snart igen???

2009-07-12 @ 23:10:37
URL: http://mallafors.se
Postat av: Erica

Ja man får ju inte vara borta från bloggen märker jag, (5 dagar i Danmark var tydligen för mycket...) för då händer det "grejer" Grattis Grattis!!! till hela familjen. Vilket prakt exemplar er Elliot, supersöt :) Kram kram Erica ;)

2009-07-13 @ 10:13:14
URL: http://ericasscrap.blogg.se/
Postat av: malin

hej igen vännen, hoppas allt är bra med er - nu har vi bestämt oss för att åka till Rönnäng redan på fredag, jag hör av mig! kramar

2009-07-14 @ 22:42:08
URL: http://mallafors.se
Postat av: Anneli

En sån liten prins!!

krAM Anneli

2009-07-15 @ 22:34:12
URL: http://anneli68a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0