Ikea-resa

I onsdags blev det en tur till IKEA för mig och min mor. Jag köpte en BESTÅ-hylla, som blir 180 cm lång i tre 60-sektioner (1+2), och med dörrar nedtill. Hyllan ska stå i vårt allrum uppe, där jag tänkt att förvara lite böcker, fotoalbum och annat, men främst- och viktigast- scrapgrejor! Ett skrivbord ska placeras i närheten, och tanken är att jag under trista vinterkvällar när barnen sover, ska kunna sitta och scrappa framför tv:n i lugn & ro. Höst - och Vintertid är det exceptionellt mycket fotboll och hockey på tv.n nere, så då är det ju bra om jag kan flytta upp, pyssla och ha koll på barnen samtidigt.

Har inte riktigt bestämt/ klurat ut hur jag ska få till möbleringen här uppe ännu, men det ska gå på något sätt!
Vårt kontor kommer nu att bli nya bebisens rum, men får tillsvidare vara kombinerat gästrum. Theas rum ska iordningställas helt, men jag avvaktar lite för att se vem bebisen är- för tapeternas skull! Blått med silverblommor eller beigerandigt finns att välja på, och får vi en liten kille känns det kanske roligast att han får det blå rummet- även fast det egentligen inte spelar nån roll!

Nu ska jag röja ur mina hyllor här inne och sortera i ordning alla saker, och sortera på Theas rum- där det ligger en hel del av mina saker också... Hur har man lyckats samla på sig alla grejor??!
 
I morgon är det dags för Stor Scrapträff här på Orust och vi kommer sitat inne och scrappa hela soliga dagen 10-22, och sedan ska det röjas och fixas till. Tror att vi som vanligt kommer få en toppendag, 60 scrappande tjejer kan inte ha tråkigt!! Underligt att vi prickar in strålande sol varje år bara =) Hoppas på att få ett gäng foton med posten idag, lite nytt att scrappa är ju alltid skoj!

På söndag hoppas jag att vi kan komma ut en tur med båten o bada, det hade vart mysigt! Tog mina premiärdopp igår, på ett för mig nytt badställe, det var härligt - uppfriskande- och lite sol och mat på klipporna- snacka om livskvalitet!

Nu ska jag ta tag i rensandet bland hyllor och pinaler- ha en go dag!

Kommentarer
Postat av: malin

det låter som en bra och spännande möbel :) snälla kan du fota och blogga när den är på plats? jag/vi måste göra något åt vårt vardagsrum och alla scrapprylar... söker uppslag med ljus och lykta :) hoppas ni får kul på scrapträffen idag - det blir garanterat toppen, ska bli roligt att se allt fint du scrappat sedan - och så hoppas jag att du får en fin bad-dag imorgon kraaaaaaam

2009-06-27 @ 09:31:32
URL: http://mallafors.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0