Midsommardag

Tänk att Midsommarafton redan har passerat!  Som vanligt var vädret kyligt med inslag av regn, men vi är  faktiskt nöjda med hur det var ändå, eftersom vi klarade hela dagen utan nederbörd! När grabbarna satte upp partytältet på förmiddagen kom en rejäl skur, men sedan var det ju uppehåll hela dagen- om än blåsigt och lite råkallt- ända till vi drog igång grillen  vid 23.30 tiden.

Det var ett härligt gäng med folk här hemma, en skock barn i blandade åldrar, de stora lekte med de små till föräldrarnas och de små barnas glädje ;-). En liten midsommarstång blev lövad och fin, sill, potatis, jordgubbar & tårtor avnjöts. Fick ett recepttips av mamma- koka rabarber & jordgubbar med socker, och blanda med vispad grädde till en mousse- jättegott att ha som mellanlager i tårtan! Jordgubbarna, ljuvligt goda- bland de största jag sett- var både söta, och självplockade på grannön. Några nubbevisor sjöngs och det spelades fotboll på gräsmattan. Vi hade en jättetrevlig dag och kväll, och de sista gick vid 02.  Dessutom hade vi besök av Polisen, man hajar ju alltid till då en polisbil dyker upp, men i  detta fall var det patrullerande vänner som passerade och sa hej en snabbis.







Idag har varit en lugn dag, lite röjning och lite vila.  Om nån timma ska vi på en årlig volleybollturnering hos ett par kompisar, det blir skoj! I morgon blir det nog bara vila :)
Hoppas att ni också haft en go´ midsommar!

Kommentarer
Postat av: Marie Gustafsson

Låter som en härlig midsommar!!

Ha en skön sommar...

kram!

2009-06-21 @ 19:01:17
URL: http://marieg-scrapblog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0